Sanal Tur Özelliğinin Emlak Sektörüne Kattığı Avantajlar

Bu yazımızda 360° 3D sanal turların emlak sektörüne kazandırdığı artı özelliklerden bahsetmek istedik.

Emlak ofisinizin camekanına, kiralık veya satılık gayrimenkullerin kısa kısa bilgilerini içeren afişler yapıştırmayı bırakalı epey zaman oldu değil mi 🙂 Yakın çevre müşterileriniz için oldukça efektif olan bu yöntemi hala kullanıyor olsanız bile, çok daha büyük kitleleri hedeflemek için online platformlarda da yerinizi çoktan almış olmalısınız. Öyle ki danışmanlığını yaptığınız mülklerin iç mekân çekimlerini bu platformlarda yayınlayıp, muhtemelen farklı farklı birçok bölgeden müşteri adaylarıyla da görüşme şansı yakalamaktasınız. Ve fakat teknoloji son sürat gelişirken, siz de iş modelinizi bu doğrultuda daha fazla geliştirmeyi düşünmeye başlamalısınız. Öyleyse tam da şu an, 3D sanal tur dünyasına yolculuğa çıkmak için en doğru zaman!

3D Çekimlerin ve Sanal Tur Teknolojisinin Emlak Sektörüne Kazandırdığı Neler Var?

 

  1. Matterport Teknolojisi Sayesinde Gerçekçi ve Kusursuz Bir Deneyim

    Lazer ölçümü sayesinde 3D tarama çekimlerinde en küçük ayrıntıları bile atlamayan Matterport teknolojisi, mekanların panaromik görünümlerinin ve mekan haritasının kusursuz bir şekilde elde edilebilmesini sağlar.

  2. Tek Tıkla Ulaşılabilen Detaylar

    Üç boyutlu sanal tur; müşterilerinizin, oda çekimleri başta olmak üzere 2-3 boyutlu kat planlarına ve iç alan ölçü bilgileriyle birlikte açıklama metni girilmiş objelerin detaylarına kolayca ulaşabilmesini sağlar. Kullanıcılar mouse imlecini veya parmaklarını ilgili alan üzerine getirerek, aradıkları ayrıntılı bilgileri görüntüleyebilirler.

  3. Bilgilendirme Etiketleriyle Ekstra Rehberlik

    Sanal turu oluşturan görüntülerde, bilgilendirme etiketleri ile istediğiniz alana ekstra açıklamalar ekleyebilirsiniz. Bu sayede ziyaretçiler, mülke dair aradığı tüm bilgilere sizinle iletişim kurmasına gerek kalmadan ulaşabilir.

  4. Kolayca Paylaşım

    360 derece sanal tur teknolojisiyle hazırlanmış ihtişamlı sanal turları işletmenizin web sitesine ve sahibinden.com gibi sitelere gömülü kod (iframe) kullanarak entegre edebileceğiniz gibi, yine bir link veya kod vasıtasıyla Facebook, Instagram, Whatsapp, SMS, E-posta ve bu minvalde benzer bir iletişim kanalı yoluyla da kolay bir şekilde paylaşabilirsiniz.

  5. Responsive Yapı

    3D yüksek çözünürlüklü panoramik çekimlerin birleştirilmesiyle elde edilen interaktif sanal turlar; Matterport servis sağlayıcısı aracılığıyla farklı boyutlardaki bilgisayarlar, tabletler ve akıllı telefonlar üzerinden hızlı ve uyumlu (responsive) bir şekilde görüntülenebilmektedir.

  6. Zamandan Tasarruf

    Müşterilerinizin ihtiyaç duyduğu tüm görüntü ve bilgilere online olarak erişebilmesi ve 360° gezinti yapabilmesi, size ve müşterilerinize büyük ölçüde zaman tasarrufu sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir